Deze 5 schoenen moet in de kast van iedere vrouw staan!

Waarschijnlijk houd je er net als ik van om er op je best uit te zien als je weggaat. Maar er goed uitzien, betekent niet dat je oncomfortabel moet zijn. Dat is iets wat je waarschijnlijk achter je hebt gelaten toen je 30 werd. Of kinderen kreeg. Of allebei. Succesvol achter je kroost aanrennen voor het de straat oprent, is gewoon een stuk lastiger in killer heels die je enkels afknellen. Welke stylish en comfortabele damesschoenen je dan wél moet hebben? Dat lees je hier! We delen 5 paar schoenen die je op zijn minst in je kast moet hebben staan.

Comfortabele pantoffels

Ik haat koude voeten. En laat ik daar nu net last van hebben. Nu kun je twee dingen doen als je net als ik last heb van koude voeten: je hele huis uitbreken zodat je vloerverwarming kan aanleggen en dus altijd kan genieten van warme voeten – behalve als je op vakantie bent, of buiten zit in de nazomerzon, of op je bed zit, of op de bank zit met je voeten omhoog, of… nou ja, je snapt het! Optie twee is het aanschaffen van warme comfortable UGG pantoffels. Moeten we uitleggen waarom? Het is in ieder geval een stuk goedkoper dan vloerverwarming. En het houdt je voeten ook warm als je dus ergens bent waar géén vloerverwarming is.

Regenlaarzen

Wellicht heb je het gevoel dat regenlaarzen iets voor kinderen zijn. Door plassen stampen, door modderige paadjes wandelen en het gemak waarmee je die dingen aantrekt is ideaal voor kinderen. Toch leven we in een wereld waarin het weer steeds extremer wordt, dus óók de regenval. Wij lopen regelmatig door het bos en mijn schoenen zitten voor ik het weet onder de moddervlekken door het opspattend vuil. Schoonmaken duurt een eeuwigheid, vooral als je sneakers aanhebt. Het aanschaffen van goede – modieuze – regenlaarzen is dus écht niet gek!

Hoge laarzen

Elke outfit in het najaar en de winter wordt al gauw mega stijlvol als je dit combineert met een paar knielaarzen. Zodra de temperatuur zakt, wil je niets anders dan warm blijven. Je kan knielaarzen dragen met een spijkerbroek, een rok of een baggy trui en leggings. Het beste van deze laarzen is dat je benen warm blijven in de kou! En wat nog toffer is: je benen zien er langer uit. Vooral fijn als je daar je nadruk op wilt leggen!

Sneakers of gympen

Mijn man zweert bij zijn Adidas sneakers en toen ik er zelf een paar kocht, snapte ik ineens waarom. We hebben allemaal sneakers nodig. Ook jij! Sneakers zorgen ervoor dat een sjieke outfit er ineens wat meer casual en comfortabel uitziet. Daarnaast zijn sneakers ontworpen om je voeten goed in vorm te houden. Met andere woorden: ze zorgen goed voor je voeten. Je schoenen moeten je goed passen en daar zorgen sneakers voor: je loopt de hele dag comfortabel en als dat niet genoeg reden is om sneakers te hebben, dan weet ik het ook niet meer.

Nette schoenen of pumps met een lage hak

Soms moet je er nu eenmaal volledig op en top verzorgd uitzien. Hoewel je er natuurlijk ook verzorgd uitziet als je je gympen draagt, is bijvoorbeeld een uitvaart of een bruiloft niet altijd de beste plek om deze schoenen te dragen. En wat als je naar een klant moet van wie je weet dat je daar echt niet aan kan komen op je gympen, dan moet je toch iets in je kast hebben liggen wat je kan dragen wat er gewoon goed uitziet. Voor deze momenten heb je een paar nette schoenen nodig. Denk aan bijvoorbeeld pumps, eventueel met lage hak als je net als ik elke maand wel een keer door je enkel gaat, of je kleuter van straat moet plukken vlak voor er een auto aankomt. Eventueel kun je ook kiezen voor mocassins. Deze stijlvolle schoenen zijn namelijk ook nog eens enorm comfortabel!

Hoeveel paar heb je nodig?

Hoeveel paar schoenen van elk je nodig hebt, ligt aan jou. Als je vaker sneakers draagt, dan is het wellicht verstandig om twee paar te hebben, voor het geval je nieuwe labradorpup er net één door haar water- en voerbak heeft gehaald (echt gebeurd hier) en je een week moet wachten voor de boel droog is. Kijk ook naar de kleding die je hebt. Kun je meerdere schoenen dragen bij meerdere outfits of kom je dan schoenen tekort? Vaak is het uitproberen, maar het lijstje van hierboven is toch wel een must!Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *