Maybelline Superstay Matte Ink lipstick is dé perfecte lipstick

Om te beginnen: nee, dit is geen advertentie voor de Maybelline Superstay Matte Ink lipstick. Dit is puur een vraag die ik mijzelf gesteld heb, waarbij ik een complete zoektocht heb opgezet voor een antwoord. Want hebben jullie ook zo’n moeite (gehad) met het vinden van een lipstick die betaalbaar is en ook nog eens een hele dag perfect blijft zitten? Dit is echt bijna de eenhoorn onder de lipsticks. Niets is zo ergerlijk dan een lipstick die overal zit behalve op je lippen. Wat die random rode veeg op de wang van mijn kat is? Niets. Ik geef mijn kat nooit kusjes.

De zoektocht naar de perfecte lipstick die lang blijft zitten

Je bent onderhand al tientallen reviews verder in je zoektocht en nog heb je twijfels. Is deze Maybelline Superstay Matte Ink lipstick wel het proberen waard? Want dat waren de vorige tien ook niet. We hebben bij het uitzoeken van een lipstick ook totaal niet veel eisen. Je wil alleen de perfecte kleur, een goede dekking, hij moet makkelijk te smeren zijn, een fijne textuur hebben, niet plakken, niet aflaten en tot slot ook prettig ruiken. Dat is toch niet zo veel gevraagd?

We willen een lipstick die niet afgeeft, we willen Maybelline

Ben je op zoek naar de perfecte lipstick? Wij testten Maybelline Superstay Matte Ink Lipstick: ons oordeel? Perfect. Lees hier waarom!

Zoeken naar die ene lipstick kan best een beetje intimiderend zijn. Zo draag ik zelf doordeweeks, op wat mascara na, bijna geen make-up. Ik weet gewoon simpelweg niet hoe, en ik drink ’s ochtends liever nog een kop koffie dan dat ik mijn gezicht contour. 
Toch heb ik jaren gezocht naar een fijne lipstick die ik niet de hele dag in de gaten hoef te houden en hoef bij te werken. Want hoe makkelijk zou dat zijn? Lipstick geeft de illusie dat je moeite gedaan hebt die ochtend, terwijl je er misschien twee minuten eerder voor hoeft op te staan.

Maybelline Superstay Matte Ink lipstick heeft het allemaal

Het vinden van die ene lippenstift leek een onmogelijke opgave. Tot dat ik Maybelline Superstay Matte Ink lipstick vond. Sindsdien zweer ik bij deze lippenstift. Ze zijn er in meer dan 25 ontzettend mooie kleurtjes, van nude en zachtroze tot een fel rood en bordeaux. Zelf heb ik onderhand drie kleurtjes gekocht, een lichtbruine (65 Seductress), een rode (80 Ruler) en een donkerbruine (75 Fighter). Zo heb ik de lichtbruine voor alledaags gebruik, de rode als ik net even een zelfvertrouwenboost nodig heb of mij badass voel, en de donkerbruine voor als de wereld me even niet aanstaat maar ik me toch pretty wil voelen. 

[Edit in augustus ’20] Bij het aanschaffen van twee nieuwe lipsticks (hallo 1+1 aanbieding!) valt het mij wel op dat lipsticks met rood tinten (rood en heftig roze) iets meer aflaten dan de bruin tinten. Het is minimaal, maar wel het vermelden waard. Je zult bijvoorbeeld bij het drinken een lichte afdruk op het glas zien, máár, je lippen blijven alsnog de hele dag door perfect!

Maybelline SuperStay Matte Ink recensie

Maybelline adverteert ermee dat de lipstick zo’n 16 uur perfect blijft zitten, en dat doet die zeker. Aan het eind van de dag zit de lippenstift er nog steeds perfect op, en het eraf wrijven lukt met geen mogelijkheid. En om het nog beter te maken. Ik kan je eerlijk vertellen dat de lipstick de volgende morgen nog net zo perfect zit. Ik was laatst namelijk vergeten dat ik nog lipstick droeg en er mee in slaap gevallen op de bank. Don’t judge me, Netflix series bingen is zwaar! Om het er af te halen raad ik het gebruik van een wattenschijfje met make-up remover op oliebasis aan. Zo haal je het er met een paar keer vegen makkelijk af! 

De downside van Maybelline Superstay Matte Ink lipstick

Heel eerlijk probeer ik iedereen te overtuigen van het fantastische wondermiddel genaamd Maybelline Superstay Matte Ink. Echter krijgt deze lipstick niet de volwaardige vijf sterren die wij hanteren op de redactie. Waarom niet? Maybelline is onderdeel van L’oréal en L’oréal test helaas nog op dieren.

De lipstick is te koop bij winkels zoals de Kruidvat, Douglas, Etos en online via Bol.com. De prijzen variëren tussen de 7 en 13 euro. En doordat je niet elk uur hoeft bij te werken, gaan de lipsticks lange tijd mee. 

Maybelline Superstay Matte Ink lipstick

Sylvana Hooijenga

Maybelline Superstay Matte Ink lipstick is dé perfecte lipstick

Eindoordeel

Maybelline Superstay Matte Ink lipstick blijft lang zitten, geeft niet af en zit lekker. Het enige nadeel is dat het merk helaas op dieren test. Vandaar een ster aftrek.

4

One thought on “Maybelline Superstay Matte Ink lipstick is dé perfecte lipstick

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *